Logotyp för Malung-Sälens lärcentrum, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Logotyp för Malung Sälens Lärcentrum
Kontakt

Tillgänglighetsredogörelse

Lärcentrum Malung-Sälen vill att så många som möjligt ska kunna använda den här webbplatsen som uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Från 1 oktober 2023 ska vår webbplats vara helt tillgänglig.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från den här webbplatsen som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du skicka e-post till larcentrum@malung-salen.se och svarstiden är normalt en vecka. Du kan också kontakta oss på telefon 0280-186 31.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, skicka e-post till larcentrum@malung-salen.se så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats.och påtala det.

Sidan uppdaterad: 2023-06-08